Contact

Contact

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 16:00 uur via telefoonnummer 020-3308572 of 06-23601338. Mail ons ook gerust voor informatie buiten deze uren; we nemen z.s.m. contact met je op, maar in ieder geval binnen drie werkdagen.

De Wingerdweg 32 is goed bereikbaar met de auto, per bus of te voet (circa 15 minuten lopen van de pont Buiksloterweg). Voor de routebeschrijving: zie hieronder.

Op de Wingerdweg vinden vrijwel alle lessen plaats. Oostraven en De Lindehoeve zijn locaties waar groepen van de vakopleiding verblijven gedurende lesweekenden.

 
 

 

Routebeschrijving met openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station:

Je kan met de veerpond 901 naar Buiksloterweg. Daar kan je met bus 38 (richting Molenwijk) naar Halte Hagedoornplein. Je volgt de Hagedoornweg tot de kruising met Wingerdweg. Bij de dierenkliniek ga je rechtsaf de Wingerdweg op. Daar loop je door tot je aan je rechterhand nummer 32 ziet. Loopafstand: 3-5 minuten

Je kan ook de volgende bussen nemen vanaf bushalte CS IJzijde:

  • Bus 34 (richting Buikslotermeerplein). Je stapt uit bij Halte Mosplein.
  • Bus 35 (richting Molenwijk). Je stapt uit bij Halte Mosplein.

Vanaf Mosplein ga je linksaf naar de straat Mosveld. Aan het einde van de straat is de kruising met Wingerdweg. Daar gaat je rechtsaf, je loopt onder een viaduct door. Je blijft recht doorlopen, je gaat voorbij OBS de Klimop, je steekt de Varenweg over en dan zie je aan je linkerhand nummer 32. Loopafstand: 5-10 minuten

 

Routebeschrijving met eigen vervoer

Route vanaf A10 (auto):

Neem afslag 16 Centrum.

Volg N247 tot afslag Noord 100-399 (S118).

Sla linksaf naar Mosplein.

Neem op de rotonde de derde afslag naar Hagedoornweg.

Sla daarna linksaf naar Wingerdweg (5e straat links).

Je kunt 2,5 uur gratis parkeren wanneer je een blauwe kaart gebruikt en er zijn openbare parkeerplaatsen rondom de school. Een groter (openbaar) parkeerterrein is aanwezig in de straat Mosveld. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen.

 

Betalingsgegevens

IBAN: NL54RABO0144352737 t.n.v. Akademie voor Massage en Beweging, Amsterdam.

BIC code: RABONL2U.

Contact

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht