Avi Bahat

Avi Bahat
Wonderbaarlijke bodyworker, die kennis, vaardigheden en intuitie samensmelt tot een prachtig geheel. Geeft les vanaf het 2e jaar.
Avi Bahat (Israel) heeft een uitgebreide achtergrond in Rolfing®, Trager Approach® en Paula Garburg methode®. Deze methoden hebben zijn werk en ontwikkeling van Touch and Movement Therapy diepgaand beïnvloed, waarin hij streeft naar het laten ervaren van onze relatie met de zwaartekracht (support) en de potentie tot moeiteloos en gracieus bewegen. De essentie van Avi’s benadering is iemand een dieper contact laten ervaren met zijn/haar eigen centrum.
“De bodymind-connectie speelt een zeer grote rol in ‘leven in en vanuit het lichaam’. Ik hou van muziek en geluid en beschouw beweging en geluid als een samenspel en uitdrukking van het leven zelf.
Misschien is mijn voornaamste doel om verbinding en support over te dragen voor onszelf en de cliënt. Ik ben geïnspireerd door deze drie grote geesten, die elkaar, zónder dat zij het wisten, aanvulden in een veelomvattende benadering voor leven op aarde.”
Kort overzicht curriculum:
• Paula Garburg Method, docent (1987)
• Advanced Practitioner for Ida Rolf`s structural integration and Rolf/Nolte structural awareness (1989, 2006)
• Bahat Method - Touch and Movement Therapy (sinds 1989)
• Trager Practitioner, Tutor (1990, 2001)
• Gestalt Therapy, Tel Aviv University (1993)
Ontwikkeling van diverse modules en workshops