Versnelde Training Holistisch Masseur

Wanneer:
februari 4, 2018 – juni 28, 2019 hele dag
2018-02-04T00:00:00+01:00
2019-06-29T00:00:00+02:00
Kosten:
Gratis
Versnelde Training Holistisch Masseur
Versnelde Training Holistisch Masseur

Ieder jaar start in jan/feb een versnelde variant van de jaartraining tot Holistische Masseur. Dit is tevens het eerste jaar van de vakopleiding tot massagetherapeut. De compacte periode waarin je les hebt, maakt het mogelijk je helemaal onder te dompelen in de wereld van massage. De jaartraining zal in het weekend gegeven worden. Soms heb je een heel weekend les, soms alleen de zaterdag of zondag.

Weinig theorie, veel beweging en massage. Een heerlijk jaar waarin je veel leert en er een grote kans is op een stroomversnelling in je persoonlijke groei. Omdat anatomie het enige theorievak is, valt de studielast te overzien en kan je genieten van een praktijkgericht jaar.

Het curriculum is nagenoeg gelijk aan de jaartraining die in het najaar start (zie Holistisch Masseur). Er is één belangrijk verschil, de medische basiskennis is niet opgenomen in het programma. Mocht je na deze training besluiten door te willen gaan naar het tweede jaar, dan stellen we je in de gelegenheid de medische basiskennis te behalen voor het nieuwe studiejaar dat start in september.

Wil je kennismaken met de sfeer en visie van de opleiding, dan is de Introductiecursus Holistische Massage een goede manier. Mocht je besluiten de jaartraining te gaan doen, dan krijg je de kosten hiervoor terug, na volledige betaling van het cursusgeld voor het eerste jaar. Voor data en meer informatie, zie agenda hiernaast.

De kosten voor de Jaartraining bedragen € 2295,=. Je kan je inschrijven via de groene button bovenaan de pagina. Vul de gevraagde gegevens in, je krijgt dan een mail met meer informatie over de te volgen procedure en betaling. Zie ook de pagina Inschrijving en kosten

Neem gerust contact op als je vragen hebt (info@akademie.nl of 020-3308572)!

Comments are closed.