Verdieping Holistische Massage

Wanneer:
januari 26, 2018 – januari 28, 2018 hele dag
2018-01-26T00:00:00+01:00
2018-01-29T00:00:00+01:00
Kosten:
290
Verdieping Holistische Massage
Verdieping Holistische Massage

Datum: vrij 26 t/m zo 28 jan 2018
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Docent: Nathalie Smith
Locatie: Wingerdweg 32, 1031 CA Amsterdam
Voor wie: masseurs met ervaring in Holistische Massage
Prijs: € 290,=
Accreditatie: n.v.t.
Beschikbaarheid: welkom, er is nog plaats!

 

In deze training verdiepen we ons verder in de Holistische Massage. Uitgangspunt is dat zowel masseur als ontvanger zich bewust zijn dat de massage niet alleen het fysieke stuk van de ontvanger aanraakt, maar dat er een aanraking is op alle niveaus van bewustzijn. Kwaliteiten om in te zetten tijdens een massage zijn aandacht, aanwezigheid, contact, flow en verbinding. We bekwamen ons in ‘de kunst van het aanraken’!

De training geeft verdieping voor masseurs die al ervaring hebben in Holistische Massage, bijvoorbeeld doordat zij de Jaartraining Holistisch Masseur hebben gevolgd, maar is ook een leuke aanvulling voor deelnemers aan de Introductiecursus Holistische Massage die hier net iets meer uit willen halen.

In de training komen onderarm technieken, stretchings en holistic pulsing voor de diverse gebieden van het lichaam aan de orde. Daarbij zullen er gecombineerde technieken aangeleerd worden. We werken hierbij niet alleen met technieken voor  rug- en buikligging, maar vooral ook in zijligging.

Er is naast techniek veel aandacht voor het eigen lijf en het inzetten van het eigen lijf in de massages. We oefenen door middel van onder meer meditatie en inquiry het aandachtig aanwezig zijn bij onszelf en de ander en het creëren van een veilige ruimte. Als laatste is het voelen van de flow in het eigen lichaam en dat van de ontvanger een onderdeel van de training.

 

Docent

De trainingen worden gegeven door Nathalie Smith. Afgestudeerd aan de Akademie voor Massage en Beweging en sinds 2010 werkzaam als massagetherapeut. Daarnaast sinds 2011 docent voor Introductietrainingen en de Jaartraining Holistische Massage aan de Akademie voor Massage en Beweging.

Comments are closed.