Thai Stoelmassage

Wanneer:
maart 23, 2018 – maart 24, 2018 hele dag
2018-03-23T00:00:00+01:00
2018-03-25T00:00:00+01:00
Kosten:
249,50
Thai Stoelmassage

Datum: vrij 23 en zat 24 maart
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Docent: Howdy Tio
Locatie: Wingerdweg 32, 1031 CA Amsterdam
Voor wie: voor masseurs, massagetherapeuten en overige geintereseerden
Prijs: € 249,50 inclusief lunch
Accreditatie: VNT en VBAG
Beschikbaarheid: welkom er is nog plaats

 

Een goede stoelmassage is een mooie aanvulling op het werk dat je als masseur of massagetherapeut op de tafel doet. Wie kan je dat beter leren dan Howdy Tio? Expert op het gebied van Thai Yoga Massage, integreert hij zijn kennis en ervaring op dit gebied in het werken op een stoel. Effectieve grepen, van groot praktisch nut als je ook in het bedrijfsleven je massagevaardigheden wilt inzetten! Geschikt voor mensen die nog met stoelmassage willen beginnen, maar ook interessant voor stoelmasseurs op zoek naar inspiratie.

 

Inhoud

In deze workshop zal je meer inzicht krijgen over jouw manier van werken en werkhouding tijdens een stoelmassage. Door middel van (partner) oefeningen uit Taiji principes leer je voelen hoe je lichter en toch krachtig en zacht kan werken.

We gaan kijken hoe je je lichaam efficiënt kunt gebruiken door 'bewustZijn' wat ik Awareness in Motion noem.

Een aspect wat veel wordt vergeten is zelfonderhoud.  Essentieel voor iedere bodyworker om op lange termijn je werk en jezelf in conditie te houden. Je leert warming up en Qigong oefeningen om je Qi te laten stromen voor en tijdens je werk.

Verder zal er vanuit Thaise principes leuke en inspirerende technieken worden getoond, die je volop kunt oefenen. Er wordt een reeks stretches en dynamische ritmische grepen getoond die je creativiteit en inspiratie zullen aanspreken.

Het doel van deze intensieve dagen is om je moeiteloos, met een verfrissende kijk, in een flow te leren dansen met wat je het liefst doet. Ook wat meer on-orthodoxere manier van werken zal aan bod komen. Voor het werken met meer therapeutische inslag zal ook aandacht krijgen in de vorm van vraag en uitwerking. Verder zal ik ingaan op het lezen van het lichaam en hoe je subtiliteiten kan gebruiken om dieper te kunnen komen.

Ik leef en werk in het moment en dus de onderwerpen zullen zich ook aandienen wanneer dat nodig is. In elke workshop zal er individueel zoveel mogelijk worden gekeken om oefening en houding te optimaliseren.

Comments are closed.