Introductiecursus Holistische Massage

Wanneer:
oktober 21, 2017 – oktober 22, 2017 hele dag
2017-10-21T00:00:00+02:00
2017-10-23T00:00:00+02:00
Kosten:
195
Introductiecursus Holistische Massage
Introductiecursus Holistische Massage

Datum: za 21 en zo 22 oktober 2017
Tijd: 10:00 - 18:00
Docent: Jet Keizer/ Nathalie Smith
Locatie: Wingerdweg 32, 1031 CA Amsterdam
Voor wie: voor iedereen met interesse in massage
Prijs: € 195,=
Accreditatie: n.v.t.
Beschikbaarheid: welkom, er is nog plaats!

 

Massage ontvangen én geven is een verrijking. Heb je altijd al eens willen leren masseren? Deze cursus biedt een introductie in holistische massage voor beginners en voor masseurs die willen kennismaken met deze massagevorm.

Wat is holistische massage?

In een holistische visie beschouwt men het geheel als groter dan de som van de losse delen. Met een holistische massage raak je niet alleen het lichaam aan, maar beïnvloed je ook de mentale, emotionele en spirituele niveau’s. De masseur heeft aandacht voor de gehele mens met zijn of haar eigen unieke, persoonlijke achtergrond. Contact en aanwezigheid staan centraal in deze massage en de ervaring is voor zowel de gever als ontvanger meditatief en rustgevend. Het kan een goede aanvulling zijn op massagevormen die je al kent.

Wat houdt de cursus in? 

In de inspirerende tweedaagse massagecursus van de Akademie, maak je kennis met de basis van de holistische massage. Je leert grepen voor het hele lichaam, zodat je na afloop familie en vrienden een fijne, ontspannende massage kunt geven. Een verrijkend weekend vol speelse oefeningen en heerlijke massage, onder begeleiding van ervaren docenten. Iedereen kan meedoen, ervaring met massage is niet nodig!

We starten met oefeningen (stretches, beweging, dans en meditatie) om je eigen lichaam en geest voor te bereiden. Na een demonstratie van de grepen, wordt er direct geoefend in tweetallen: je geeft én ontvangt de massage, zodat je aan den lijve kunt ervaren wat het effect is van deze invoelende manier van masseren.

Interesse in de vakopleiding?

De massagecursus geeft je een goede indruk van de werkwijze van de Akademie en de jaartraining tot holistisch masseur, het eerste studiejaar van de vakopleiding. Deelname aan de massagecursus is verplicht voor inschrijving in het eerste jaar. Bij inschrijving voor de jaartraining krijg je de kosten van de massagecursus terug, binnen een maand na volledige betaling van het studiegeld.

Comments are closed.