Inschrijven en Kosten

Inschrijven en Kosten

INSCHRIJVEN JAARTRAINING HOLISTISCH MASSEUR - EERSTE JAAR VAKOPLEIDING

Het nieuwe schooljaar start jaarlijks eind september/begin oktober. Je kunt je inschrijven voor het eerste jaar van de vakopleiding door het digitale formulier (via de button Registreer) in te zenden. In de bevestigingsmail zijn een uitgebreid inschrijfformulier, een rooster en meer informatie over de verdere procedure bijgevoegd. De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en van het inschrijfgeld.

De kosten van het eerste studiejaar bedragen € 2.595,=. Voor studiejaar 2 en 3 is dat € 2.950,=. Het vierde studiejaar kent minder lesdagen omdat in deze eindfase meer zelfstudie gevraagd wordt. De bijbehorende studiekosten zijn € 2.150,=.

Alle bedragen zijn exclusief studieboeken, de externe lesweekenden, een massagetafel om thuis te kunnen oefenen en overige massagespullen (handdoeken, olie e.d.). De kosten van studieboeken zijn niet ieder jaar gelijk, bij het secretariaat kan je een indikatie van de kosten opvragen. Afhankelijk van je situatie kan een deel van de kosten aftrekbaar zijn van de belasting.

De versnelde variant van de Jaartraining Holistisch Masseur kost € 2.295,= euro en start in februari. Het massageprogramma wordt versneld doorlopen en de medische basiskennis wordt in de zomer aangeboden voor de studenten die verder willen met de opleiding. De kosten voor het aparte blok Medische Basiskennis bedragen € 395,=.

Het is mogelijk om in één of twee termijnen te betalen, of via een maandelijkse automatische incasso.

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met het secretariaat: 020 - 330 8572.

Comments are closed.